Pionjärer Inom Solel

Vi har arbetet med solceller sedan 2010

Verksamheten startades 2010 kring solceller med inriktning mot villor efter en tid valde vi att expandera och även börja med företag, lantbruk och officiella byggnader. Vi har arbetat med att anpassa solcellsanläggningar till företag i mer än 12 år. Med rätt kompetens och erfarenhet kan vi därför hjälpa till med att bygga solcellsparker för företag som har möjlighet att göra denna satsning.

Vi har arbetat med solceller sedan 2010.

Till en början arbetade företaget med flera olika delar av solenergianvändningen till företag. Solvärme var en del, som egentligen är varmvatten som används för uppvärmning. Vidare har vi även god kontakt med våra tillverkare SMA som är ett världsledande varumärke inom solenergi.

Vår kunskap ger en anpassad lösning just förr era behov

Anledningen till att vi på IndSol inte arbetar med paketerbjudande är för att vi arbetar efter att skräddarsy en individuell anpassning som ger bäst resultat. Varje projekt har sina egna förutsättningar. Vi vill genom vår kunskap se till att du som kund alltid får ut maximalt utbyte av din investering. Vi vill vara er partner under en lång tid.