Bil/Laddstolpar

Vi installerar solpaneler och laddningsstolpar för smidig och smart laddning av elbilar

Solceller till carport & laddstolpar

dag är det många som strävar efter att minska sitt klimatavtryck. Hur gör du? I framtiden kommer fler och fler att använda sig av eldrivna bilar, det vet vi. Du kanske redan är en av dem som tagit steget? Då kan du göra skillnad redan idag. Redan genom att montera solceller på taket har du tagit ett stort steg. Men visste du att du kan sätta upp en laddstation till din elbil? Just nu är plug-in hybrider det allra vanligaste, men om något år kommer rena elbilar ta över marknaden. Se till att ladda era bilar smart och effektivt!

Vi kan också hjälpa till med betalsystem för laddstolpar. Ni kan med andra ord tjäna pengar på att erbjuda laddning åt andra!

Låt solen driva din bil

Indsol Group har tagit fram ett system för solceller kopplade till en laddningsstation, något som många kommer att använda sig av. Låt naturen driva din bli, och fånga solens energi i ditt bilbatteri.

Vi installerar solpaneler och laddningsstolpar till carports för smidig och smart laddning av elbilar. Och inte nog med det, din genererade el kommer att bli ännu nyttigare för dig – och din plånbok.

Nyckelfärdig leverans

Även här tar vi givetvis ett totalansvar för hela installationen och levererar en nyckelfärdig skräddarsydd lösning anpassad för just dina behov. Tillsammans tittar vi på de olika möjligheter som erbjuds och anpassar lösningen så att den passar just dig.

Statligt stöd för företag

Upp till 15 000 kr i stöd per laddningsplats

Att satsa på laddning av elbilar är ekonomiskt smart just nu. Detta eftersom det finns ett statligt stöd för att stötta utbyggnaden av laddinfrastruktur. Ni kan få upp till 50 % med ett maxbelopp på 15 000 kr per laddninsplats. Stöd riktas till företag, organisationer, kommuner, stiftelser samt föreningar som vill montera laddningspunkter för att användas av dem själva.

Vi utför allt från installationer för stora bilparkeringar, till mindre laddstationer vägghängda laddstolpar inne i garage. Vilket behov har du?